Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Young Feminist Roffa 2e Editie

Vind je ook dat feminisme voor iedereen is en dat iedereen een feminist kan zijn? Heb je weleens ervaren hoe het is om gediscrimineerd of uitgesloten te worden? Wil je graag onderdeel zijn van een community die elkaar versterkt en ondersteunt? Zou je graag in contact willen komen met andere jongeren om thema’s zoals schadelijke traditionele praktijken, seksisme, racisme en discriminatie te bespreken? En wil je samen oplossingen en strategieën bedenken om deze issues te tackelen?

Tijdens de 2e editie van YFR gaan we aan de slag met thema’s zoals feminisme, intersectionaliteit, gelijkheid en inclusie én komen we in actie om onze stad meer inclusief, gelijkwaardig en rechtvaardig te maken.

Data: 13 maart, 30 maart, 13 april en 1 mei.

Locatie: Leeszaal Rotterdam West
              Rijnhoutplein 3,
              3014 TZ, Rotterdam

Is Young Feminist Roffa iets voor jou?

  • Wil je meer leren over onderwerpen zoals inclusie, feminisme, feministisch leiderschap,gendergelijkheid, intersectionaliteit en de werking van machtsstructuren of wil je jouw kennis en ervaringen op dit gebied met anderen delen?
  • Wil je ontdekken wat anderen doen tegen ongelijkheid en hoe je samen positieve verandering in de maatschappij mogelijk kunt maken?
  • Sta je ervoor open om je op participatieve wijze te verdiepen in leerprocessen en om meer over jezelf en jouw taak in de wereld te ontdekken?
  • Ben je bereid om samen met anderen te werken aan een feministisch initiatief waarmee je andere Rotterdammers bereikt? En ben je tussen de 18 en 30 jaar oud en woon je in Rotterdam?

Meld je dan nu aan via deze link of check voor meer informatie:  https://voiceofallwomen.org/nl/young-feminist-roffa-movement/

Doe je ook mee?

Young Feminist Roffa wil bijdragen aan het bouwen van een sterke jonge intersectionele beweging in Rotterdam die systemen van onderdrukking kan ontmantelen. Een beweging waar alle stemmen even belangrijk zijn en even luid kunnen klinken. We zijn opzoek naar mensen die willen bijdragen aan een positieve verandering in Rotterdam – ervaring met activisme op welke wijze dan ook is welkom, maar geen vereiste. Aanmeldingen van verschillende achtergronden worden aangemoedigd, we willen graag een representatie van Rotterdam bij elkaar brengen.

Young Feminist Roffa is een initiatief van Stichting Voice Of All Women, in samenwerking met  Bright Future Lab, de Nederlandse Vrouwen Raad en de Gemeente Rotterdam.

Leave a comment

VoiceofAllWomen © 2022. All Rights Reserved.

Development by EmadIT / Photography by WhiteMoodStudio

en_USEnglish