Skip to content Skip to footer

Confidant

Brief info

Bij onze vertrouwenspersoon kunnen personen die betrokken zijn bij de activiteiten van VOAW terecht met vragen, problemen of andere gevoeligheden die op de een of andere manier een link hebben met de activiteiten van VOAW. Dat hoeven geen ‘ernstige zaken’ te zijn. Ook iets kleins is het bespreken waard. Zo voorkom je dat het eindigt als iets ‘groots’. De vertrouwenspersoon heeft een onafhankelijke en onpartijdige positie binnen VOAW. Zij luistert, ondersteunt, adviseert, bemiddelt en kan waar nodig doorverwijzen.

De vertrouwenspersoon van Stichting VOAW is Dayanara Medina. Dayanara omschrijft zichzelf als volgt: ‘’ Dochter, moeder, medewerker en een vertrouwenspersoon.’’

Door haar eigen levensreis, persoonlijke ervaringen en verschillende opleidingen heeft zij veel ervaring en kennis kunnen opdoen. Haar eigen ervaringsdeskundigheid in combinatie met haar kennis over grensoverschrijdend gedrag en ongewenste omgangsvormen, vormen de basis voor het vinden van geschikte oplossingen en adequate ondersteuning op het gebied van grensoverschrijdend gedrag. Dayanara kan o.a. helpen en ondersteunen bij het volgende:

• voorlichting geven aan de werkgever of getroffen werknemers,
• het samen opstellen van beleid,
• het binnen teams bespreekbaar maken van ongewenst gedrag,
• een luisterend oor en sparringpartner zijn bij twijfels over gedrag,
• een meldpunt zijn van ongewenst gedrag,
• het helpen bij een korte termijn oplossing,
• een getroffen persoon helpen weerbaarder te worden,
• het terugkoppelen van meldingen in de vorm van beleidsadvies.

Dayanara is als vertrouwenspersoon op de achtergrond aanwezig en mag altijd benaderd worden voor advies, ondersteuning, informatie of om een klacht te bespreken of in te dienen.

Dayanara kan als volgt worden bereikt:
E-mail: dmedina1976@gmail.com
Telefoon: 06 47323124

De vertrouwenspersoon is telefonisch beschikbaar op maandag van 09.00 - 17.00 uur en woensdag van 09.00 - 12.00 uur.

VoiceofAllWomen © 2024. All Rights Reserved.

Development by EmadIT / Photography by WhiteMoodStudio

en_USEnglish