Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Introductie Polat Yilmaz en de Stem van Allen

Hallo daar! Mijn naam is Polat Yilmaz, een 25-jarige geschiedenisstudent met een passie voor het verkennen van de gebeurtenissen en dynamieken die samen de loop van de geschiedenis hebben gevormd. Door mijn reis door de geschiedenis heen, ben ik steeds meer gefascineerd geraakt door de stemmen die vaak over het hoofd worden gezien – met name die van vrouwen uit gemarginaliseerde groepen.

In deze blog, die ik graag noem als de “Stem van Allen”, wil ik mijn focus leggen op de projecten van de stichting Voice of All Women, een beweging die ijvert voor gelijkheid en participatie van mannen en vrouwen op alle niveaus van de samenleving. Als student geschiedenis voel ik een diepe verantwoordelijkheid om deze verhalen te delen en te onderzoeken hoe ze ons begrip van het verleden en het heden kunnen verrijken.

Mijn doel is om een platform te creëren waar we kunnen praten over verschillende projecten die gericht zijn op het bevorderen van gelijkwaardige posities voor mannen en vrouwen in onze maatschappij. Of het nu gaat om historische analyse, hedendaagse ontwikkelingen of inspirerende verhalen van mensen die zich inzetten voor verandering, ik sta klaar om samen nieuwe inzichten te ontdekken.

Deze blog wordt wekelijks aangevuld met nieuwe verhalen, inzichten en analyses van de positie van man en vrouw in gemarginaliseerde groepen. Ik zal een historische dimensie toevoegen aan de projecten van deze prachtige stichting, om zo een completer beeld te krijgen van het belang van de werkzaamheden van VOAW.

Laten we beginnen!

Leave a comment

VoiceofAllWomen © 2024. All Rights Reserved.

Development by EmadIT / Photography by WhiteMoodStudio

en_USEnglish